Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
13/10/2014 11:24:00 pm

QRS och jontransport

QRS har imiterat denna naturprincip på ett genialt sätt.

När hormoner låter exempelvis en mans muskler växa, döljer sig ingen dold kraft bakom utan endast naturens enkla och geniala princip. Hormonerna fungerar uteslutande som signalämnen som transporterar information, där informationen endast accepteras av en kroppscell när hormonets känselspröt passar perfekt i en cells dockningsstation. Denna mekanism kallar man "nyckel - lås - principen", på fackspråk benämnd receptor.

Forskning har dock visat att en kroppscell inte bara förvandlar hormonets hemliga kod till ett biologiskt språk, utan också förfogar över speciella receptorer som bara reagerar med hjälp av Quantron-resonansfrekvenser. Quantron-fält kan till skillnad från ljus-, ljud- och andra elektromagnetiska frekvenser, som bara studsar mot hudytan, tränga igenom kroppen utan att skada den. QRS har imiterat denna naturprincip på ett genialt sätt. Som ett frekvensbudskap tränger QRS-fälten in i receptorn (mottagaren) där det kroppsliga biologiska språket sedan uttrycker det som att "Cellen arbetar, cellen producerar energi, cellen städar upp och det effektivt". Vad skulle inte alla forskare ge för att få integrera denna princip i ett läkemedel?

Denna artikeln är skriven av Kai Boman den 13/10/2014 11:24:00 pm (kai.boman@novato.se)
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu