Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
15/03/2017 7:07:00 pm

Vi var på Hälsomässan i Örebro

Där träffade vi många trevliga Örebroare att prata Energimedicin med. Och fick möjligheten att förklara varför vissa pulserande magnetfält är nyttiga för oss människor.

Pulserande elektromagnetiska fälts (PEMF) med QRS stimulering.
Ingenting händer i kroppen utan ett elektromagnetiskt utbyte mellan celler. Naturlig elektromagnetisk energi styr vår kemi - det är vad som gör att ditt hjärta slå, att din hjärna bearbeta, att din kropp acceptera och använda den mat du ger den. När denna elektromagnetiska energi störs (med ett blåmärke eller skråma, en tuff träning, dålig kost, eller helt enkelt genom att bli äldre ), försämras våra celler. När dina celler inte är friska, är din kropp sjuk, helt eller delvis.
Genom att tillföra ett kompletterande elektromagnetiskt fält in i kroppen, kan du återställa hälsosamma elektromagnetiska värden. Det är där PEMFs är så värdefulla - den stimulerar alla nivåer i kroppen. Den tillförs externt, och tränger sedan helt in i kroppen - den påverkar enskilda celler som i sin tur påverkar vävnader, sedan organ, tillslut alla kroppens system.
Under läkningsprocessen, påverkar vi fysiken i cellen först. Fysik påverkar kemin, vilket påverkar vävnaden. Så beroende på problemet, kan PEMFs åtgärda en obalans snabbt (som med ett blåmärke), eller arbeta för att åstadkomma en förändring över tid (som med dysfunktion i organsystemet).
QRS, med sina exakta PEMF signaler, påverkar direkt fysiken i cellen. Det sker framför allt i samarbete med stamceller, som tenderar att dras till där de behövs i kroppen, och som främja läkningsprocessen.

Denna artikeln är skriven av Kai Boman den 15/03/2017 7:07:00 pm (kai.boman@novato.se)
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu