Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information om qrs Klicka här för mer information qrs
» STARTSIDAN » INFORMATION » PRODUKTER » FALLBESKRIVNINGAR » QRS SKOLAN » KONTAKT
På Svenska tack! Suomeksi kiitos! Auf Deutch bitte!
» En betydande uppfinning » Livets Energi » Quantron Resonans System » Länkar
» Vetenskapliga bevis » Våra trumfkort » Patent » Certifikat » Nyheter
02/12/2018 1:35:00 pm

Funka för livet mässa

QRS som Energimedicin. Vägen till överlägsen hälsa och välbefinnande.

Hälsa och välbefinnande bör vara ett av de viktigaste målen i vårt liv. Varje dag borde vi arbeta med vår hälsa och välbefinnande genom en planerad blandning av kost, näring, motion och vitalisering.
Vi ska alla åldras. Att upprätthålla cellhälsa och organfunktioner hjälper oss att åldras hälsosamt. Gamla celler måste dö och ersättas. Eftersom våra celler ersätts genom den naturliga åldringsprocessen vill vi se till att de regenereras till en hälsosam miljö. QRS är en bra partner i hälsosamt åldrande, vilket garanterar att den naturliga regenereringen utförs på bästa sätt.
Åldrande effekter accelereras av sjukdom och stress. Även läkemedel, felaktiga kost- och träningsvanor, miljö och olika gifter kan alla bidraga till för tidigt åldrande, vilket ger hälsoproblem.
Livskvalité
Allt eftersom människor lever längre blir livskvaliteten ett problem. Att leva handlar inte bara om att överleva utan också om att vara värdefulla bidragsgivare till samhället.
Sjukdom kan minska lusten att leva livet till fullo. Fysisk degenerering såsom hjärt- kärlsjukdom, högt blodtryck, artrit, osteoporos, kroniska matsmältningsproblem, förlust av motoriska färdigheter och syn, diabetes etc. kan alla bidra till att minska livskvaliteten. Kognitiva tillstånd som stress, depression, minnesförlust och sjukdomar som Alzheimers, Parkinsons, kan också minska livskvaliteten. Ingen av oss vill bara"överleva". Vi vill "trivas". QRS har en holistisk effekt på kroppens funktioner, eftersom den fungerar på cellulär nivå. Alla problem med åldrande förbättras av QRS. Eftersom cellerna är konstruerade att jobba på optimal energinivå för att återställa livskvalitet, kommer cellerna då att utföra de specifika uppgifter som de är designade för.
Förtjänster med QRS systemet.
För unga människor:
• Behålla god hälsa och förebygga sjukdomar
• Förbättra fysisk förmåga och mentala prestationer, vilket ger ökad framgång på jobbet och i skolan
För äldre människor:
• Lindring av åldersrelaterade sjukdomar, vilket resulterar i bättre välbefinnande och ökad kondition.
- Förbättrad sömn
- Bättre vitalitet
- Bättre livskvalitet
För hela familjen:
- Att leva med god hälsa och kondition till ålderdomen.
- Att vara effektiva och framgångsrik på jobbet
- Nervsystem i harmoni. - Bra utrensning
- Metabolisk stimulering

Denna artikeln är skriven av Kai Boman den 02/12/2018 1:35:00 pm (kai.boman@novato.se)
Toppen av artikeln ^
Skriv ut denna sidan
Tipsa en vän om denna artikeln
Din E-mail Din väns E-mail
Meddelande
Novato Medic AB  |  Grimsholmsvägen 20, 311 92 Falkenberg  |  Tel: 0370-33 36 75  |  E-mail: novato@qrs.nu